NOVICE – 31.3.2017 DO 7.4.2017

april 10, 2017

V Novem mestu “mega plakat miru” in odprtje razstave plakatov miru dolenjskih osnovnošolcev – “Praznujemo mir” je naslov 30 kvadratnih metrov velikega plakata miru, ki so ga dolenjski otroci ustvarili v novomeški Qlandii. Odprta je tudi razstava likovnih del osnovnošolcev, ki so so upodobili svoje misli na temo “Praznujemo mir”.

PDG Dorijan Maršič novi koordinator sredozemskih Lionsov – Mediteranski Solidarnostni Observatorij že 20 let zaporedoma organizira srečanja vseh lionsov Sredozemlja. Letošnja konferenca je potekala v Aleksandriji v Egiptu v organizaciji egiptovskega distrikta. Kot predstavnika D129 Slovenija, sta se konference udeležila tudi IPDG Branko Dolenc, ki je nadomeščal DG Gregorja Pajića ter delegat MSO PDG Dorijan Maršič.

Lions klub Trbovlje ob praznovanju 100 letnice lionizma vabi na predavanje z naslovom »Šolanje psov vodičev slepih in psihologija psa« – Predavanje bo v torek, 11. aprila 2017 ob 18h v Mladinskem centru Trbovlje. Predaval bo gospod Anton Es – Zvone, strokovnjak – kinolog in mednarodni kinološki sodnik. S svojo psičko vodnico se bo dogodka udeležila tudi gospodična Anja Hočevar in z obiskovalci podelila izkušnje življenja s posebno pasjo prijateljico. Vstop je prost.

Letna skupščina LK Portorož Zarja – Redno letno skupščino bomo portoroške Zarje izkoristile še za predajo značk 5 novim članicam. Veselimo se, da bo naš gost tudi guverner Gregor Pajič.

Zadnji poziv na Centralno in vzhodno evropsko iniciativo Lions v Zrenjanin (Srbija) – Še zadnji poziv na CEE/CEEI – centralno in vzhodno evropska iniciativa Lions, ki se bo odvijala od 5.-6.5. 6017 v Zrenjaninu (Srbija). Vabilo je namenjeno vsem članom in ne zgolj predsedstvu kluba. Navodila za prijavo so v prilogah, prosimo vas pa, da vašo namero in prijavo sporočite tudi poobčaščencu za mednarodno sodelovanje PDG Dorijanu Maršiču na naslov dorijan.marsic@gmail.com

Leave a reply

Go top