Novice 2-18 Februar 2017

februar 18, 2017

NOVINARSKA konferenca: Projekt DONIRANA HRANA blaži lakoto v 23 slovenskih krajih – z organizacijo Karitas smo organizirali odmevno NOVINARSKO KONFERENCO, na kateri smo predstavili projekt Donirana hrana v Podravju.

Seja kabineta: aktivno delovanje in novosti – V soboto je potekala 3. seja kabineta guvernerja, na kateri so bile predstavljene številne aktivnosti in novosti letođnje konvencije in osrednje prireditve ob praznovanju 100 letnice, ki bodo še v tem mesecu poslane klubom.

LIONI ZDRUŽUJEMO! Odbor Lions klubov severnega Jadrana – Lionsi združujemo. V petek, 3. februarja 2017, smo predstavniki Slovenskih, Italijanskih in Hrvaških lions klubov ustanovili Odbor Lions klubov severnega Jadrana, ki združuje 16 klubov iz treh Lions distriktov in treh držav.

Mariborske ZARJE na izobraževanju oživljanja – Zarje smo si v četrtek 9.2. ogledale Medicinsko fakulteto v Mariboru in poslušale predavanje o izobraževanju oživljanja z defibrilatorjem.

L-novice Januar 2017 – Za prebiranje so na voljo sveže L-novice meseca januarja

Pred nami pa je največja Lions prireditev na prostem, Obarjada 2017, ki je lani pritegnila več kot 5000 obiskovalcev. Boste dodali dobrodelni pečat kurenovanju na Ptuju ali se boste raje podali na snežne strmine, v Kranjsko goro, kjer so oganizatorji Lions ski open že v nizkem štartu. Združimo energije in pomagamo. 

OBARJADA, največji dobrodelni Lions dogodek na prostem VABI – pred nami je največja Lions prireditev na prostem, Lions obarajda 2017. Dogodek, ki daje dobrodelno dušo karnevalu na Ptuju, je dogodek, na katerem enostavno ne moreš manjkati. Vabljeni 18. feruarja 2017 na Ptuj v Minoristki samostan od 9. ure naprej.

Vabljeni na Lions Ski Open – Lions klub Bled Golf že 15 let organizira dobrodelno zimsko prireditev »Lions ski open«, s katero zbira sredstva za pomoč bolnim in socialno ogroženim. Letos bo prireditev v soboto 18. februarja v Kranjski gori. Veleslalomska tekma bo odprta za vse smučarje, program pa bodo popestrili številni glasbeniki, nastopajoči, srečolov, seveda pa bo poskrbljeno tudi za lačne želodčke. Vljudno vabljeni!

Koncert prijateljstva 2017 – Že nekaj let se tradicionalno pletejo vezi prijateljstva med pobratenimi Distrikti Slovenije, Hrvaške in Italije. Tokrat so nas na srečanje, koncert prijateljstva povabili organizatorji Distrikt 108 Ta2 Italija. Guverner vas vabi, da se mu pridružite na tem srečanju v čim večjem številu, da s tem pokažemo, da je lionistično prijateljstvo brez meja. Vabljeni torej v petek 17.2.2017 ob 18h v Gorico (IT).

Leave a reply

Go top