Novice – 24. 2. 2017 do 3. 3. 2017

marec 3, 2017

Projekt donirana hrana zaživel tudi na Goriškem – Aktivnosti, ki so jih v preteklem letu začeli predsednica cone Nadja Pahor Bizjak in Lions klub Vogrsko v sodelovanju z Območnim združenjem RK Nova Gorica in Mestno občino Nova Gorica so obrodile uspeh. Konec preteklega meseca (februarja 2017) je bila podpisana pogodba o prevzemu doniranih artiklov med Spar Slovenija d.o.o. – donator, Zvezo lions klubov Slovenije – doniranec, Lions klubom Vogrsko – pooblaščenec doiniranca in RKS OZ Nova Gorica – prevzemnik.

Portoroške Zarje razveselile otroke na počitnicah v MZL Debeli rtič – Portoroške Zarje smo 1.3. na obisku otrok v MZL Debeli rtič poskrbele za zabavo in obdaritev

LK Konjice – 2. dobrodelni tarok turnir 2017 – Humanitarno društvo Lions klub Konjice prireja 2. odprti in dobrodelni tarok turnir, ki bo v soboto, 11. marca 2017, s pričetkom ob 9.30 uri v gostišču Ulipi, Zeče 35, p. Sl. Konjice. Humanitarni namen dogodka bo zbiranje sredstev za letovanje socialno ogroženih otrok.

Kranjski Lionsi vabijo na dobrodelni GLASBENI POTEP – Humanitarno društvo Lions klub Konjice prireja 2. odprti in dobrodelni tarok turnir, ki bo v soboto, 11. marca 2017, s pričetkom ob 9.30 uri v gostišču Ulipi, Zeče 35, p. Sl. Konjice. Humanitarni namen dogodka bo zbiranje sredstev za letovanje socialno ogroženih otrok.

Dobrodelni koncert Vlada Kreslina v Lendavi – Lions klub Lendava – Lendva v sodelovanju z Leo klubom Lendava – Lendva in Klubom študentov Lendava organizira dobrodelni koncert Vlada Kreslina in vokalne skupine BeleTine, ki bo v gledališki in koncertni dvorani v Lendavi 17. marca 2017 ob 19.00. Vljudno vabljeni.

Leave a reply

Go top